INFANTIL B

INFANTIL B

dilluns, 26 de juliol de 2010

COMENCEM A DEFINIR LA PRETEMPORADA


Per començar la pretemporada,en principi,estàn citats els jugadors el dilluns 30 d'Agost a les 18.30 al Pavelló del Bon Pastor,per passar les proves médiques,a veure aquests quilets de més que s'han enganxat durant l'estiu.
S'ha de comentar també,que,segons el pla de feina desenvolupat pel nostre coordinador,està previst pel dijous 2 de Setembre desde les 10.00 h. fins les 20.00 h.una jornada lúdica-esportiva (entrenos a camp de gespa,entreno a pavelló,piscina) amb dinar inclós en un restaurant de La Maquinista,per començar a carregar les bateries de cara a la propera temporada.
El primer partit amistòs de pretemporada,ja és amb un rival que fa molta "paxoca",l'actual campió de Lliga,F.C. BARCELONA,un bon test per als nostr@s nan@s.En principi,el dissabte 4 de Setembre,hora per definir,ja que també els Cadets i els Alevins tindràn el mateix rival.

Durant el mes de Setembre,a més hi hauràn partits tots els dissabtes,restant concretats ja el dissabte 18,a casa contra el BOSCO ROCAFORT (divisió honor) i el 2 d'Octubre fora al pavelló del JESUS MARIA C.E. (primera divisió).

dimarts, 13 de juliol de 2010

PLANTILLA INFANTIL "A" TANCADA

JUGADOR PROCEDENCIA

JORDI (PORTER) ACCIO SANT MARTI 2on ANY
ARNAU (PORTER) MAUSA MONTCADA 2on ANY
SERGIO ACCIO SANT MARTI 2on ANY
SALVA ACCIO SANT MARTI 2on ANY
MARINA ACCIO SANT MARTI 2on ANY
BRYAN MAUSA MONTCADA 2on ANY
XAVI F.S. BONAIRE 2on ANY
CARLOTA CFS PREMIA DE MAR 2on ANY
JOAN S.I.L. 1er ANY
ALEJANDRO CFS PREMIA DE MAR 1er ANY
JAUME F.C.BARCELONA 1er ANY
EDUARD F.C.BARCELONA 1er ANY


ENTRENADORS: MARC&MARC (MARC AL QUADRAT) : MARC PEREZ & MARC SALA
MOLTA SORT NOI@S,A GAUDIR D'AQUEST ESPORT I A FER-NOS GAUDIR!!!