dissabte, 20 de novembre del 2010

MASSA REGALS

F.C.BARCELONA - ACCIO SANT MARTI 5-0
Abultada derrota a la Ciutat Esportiva

Pràcticament monòleg del Barça a la primera part,que ja s'ha trobat als 30 segons de partit per davant al marcador,producte del primer dels regals que ha rebut per part nostra.Res,no ens ha sortit absolutament res de res,ni defensiva,ni ofensivament,i sort n'hem tingut que els nostres porters han estat afinats,sino parlariem d'una golejada escandalosa.

Amb el partit ja sentenciat al descans (3-0),a la segona part,hem intentat estirar-nos una mica,però res de res,quan no surt res,"apaga y vámonos".Alguna ocasió claríssima fallada,els rebots que mai t'afavoreixen,i el porter del Barça que també ha fet una gran feina,ens ha deixat per primer cop aquesta temporada sense obrir la porteria contrària,i a sobre hem marrat un penalty.Es a dir,no era el nostre dia.El Barça ha marcat dos gols més i a sobre ha disposat d'un penalty aturat pel nostre porter,a més de vàries ocasions més;per sort,el marcador s'ha quedat en el cinqué gol.
Encara que no és la nostra Lliga,una bona sotragada la que han rebut els nostres nan@s.Noi@s,toca passar pàgina ràpidament,seguir treballant i mirant cap endavant.