dissabte, 19 de febrer del 2011

MASSA LIDER

ACCIO SANT MARTI -MARFIL STA COLOMA 4-8
Transicions ràpides i finalització al segon pal,claus

El líder ha deixat poc marge a la sorpresa,tan sols una petita escletxa mitjada la segona part,amb el 2-3.Però,anem per parts: només començar ja s'ha vist quina seria la clau del partit, i ja han posat a proba el Jordi,en una pèrdua de pilota nostra només sacar de centre.També han tingut varies errades en la finalització,però el control del partit era total per part seva,sense deixar-nos treure de sobre la pressió.No obstant la primera oportunitat clara ha sigut nostra,una preciosa vaselina del Jaume ha anat a topar amb el travesser.Acte seguit el que sol passar,gol de l'oponent,i quasi de seguida,el segon,autèntic gerro d'aigua freda pels nostres.Poc després,dues oportunitats marrades del Salva i la Carlota,i un altre gol de Marfil posaven les coses molt coll amunt pels nostres.No obstant el Sergio s'ha tret una assistència pel Jaume,que ha retallat distàncies.
La segona part,com gairebé ja sempre ens tenen acostumats els nan@s,ha sigut més intensiva,però insuficient davant un equip molt sólid.Només començar un pal del Bryan,i uns moments de tanteig han donat pas al 2-3.Jugada de l'Arnau,que xuta i el porter del Marfil envia a córner.Sacada i xut del Salva a dins.En aquest punt,es on el líder ha mostrat dubtes,i els nostres s'han llençat endavant,trençant molt bones jugades,destacant una assistència de l'Alejandro al segon pal,a la que no ha arribat la Carlota per milímetres.A 9 minuts del final,hem començat a jugar de 5,però tot i en moments tindre opcions,les pèrdues de bola han significat contres letals de l'oponent,3 gols quasi seguits.Poc després,el Sergio ha aconseguit reduir distàncies,i el Xavi ha tingut un mà a mà amb el porter que ha anat fora per centímetres,però Marfil ha tornat a colpejar dos cops seguits.A darrera hora,una assistència de l'Arnau al Bryan,ha permés el capità aconseguir el gol nº 100 en el Campionat.
Res a objectar,sacrifici constant dels nostr@s jugador@s,davant d'un equip que camina ferm cap al Campionat.
Per últim,animar al Jordi,que ens ha donat un petit ensurt mitjada la primera part i ha tingut que ser rellevat.Vinga,ànims Jordi!!!