AMB L'ESTIRADA FINAL NO N'HI HA PROU

F.S.MONTCADA - ACCIO SANT MARTI 4-2
Ens condemna una desastrosa primera part

Un
a primera part on el Montcada ens ha escombrat literalment de la pista amb una constància i movilitat en el joc encomiable,a la que no es podia fer front estàticament.A sobre,una jugada desgraciada,plena de rebots,ha significat un cop dur en suposar el 1-0.El rival ha continuat amb la mateixa tónica,desmarcades,búsqueda de l'esquena,paral.leles,etc,i evidentment ha arribat el segon gol i el tercer,i sort n'hem tingut de la manca d'encert en altres jugades,sino la diferència hagués estat més amplia.Només un parell d'arribades clares nostres en tota la primera meitat,sobre tot una jugada a darrera hora que,de transformar-se ens hagués donat un premi poc merescut.
A la segona part,seguia la mateixa tónica,amb el rival més replegat esperant les contres,que significaven molt perill,i encara que nosaltres ja hem estat més dinàmics,no trobavem forats clars.Al min 10 hem començat a jugar de 5,i aqui si que s'ha vist més control per la nostra banda,arribant els dos gols del Bryan i el Jaume,que ens tornavan a posar dins el partit,i a més,gaudint de dues oportunitats més repelides pels postes.Fins que una absurda falta ha significat una jugada assaigada,la barrera que es mou i el Montcada que tanca el partit amb un golàs,que ja ens ha deixat sense marge de maniobra.
Bé,continuar treballant incidint sobre tot en la intensitat amb que estem sortint darrerament en les primeres parts.
Felicitar al Montcada tant per la victòria com pel joc desplegat,i destacar que tot i l'hora intempestiva d'un diumenge,hi ha hagut molta gent que s'ha aplegat al Pavelló Miquel Poblet.