UN PUNT....... I GRACIES

ACCIO SANT MARTI - FUTSAL MATARO 2-2
Funcionen els nostres alls a les porteries
Baixes: Carlota,convocada per jugar amb el senior femení a Blanes aquesta tarda.
A la primera meitat,el Sergio ha sofert un cop al front,amb "nanyo" inclòs que ha fet que no pogués tornar a jugar només una estona a la segona part.Vinga Sergio,amb nanyo i tot,has fet una gran primera part!!!
I vaja que si han funcionat els alls!!! Fins a 4 pals s'han comptat del Mataró,inclós un tir que ha anat als dos pals a les acaballes del partit.
Que el partit hagués acabat amb victòria visitant,tampoc hagués sigut injust,donat que han gaudit de molt bones oportunitats,a part dels pals,però,en aquest cop hem tingut la sort de cara en una decisió arbitral: amb 5 faltes per part nostra,en una jugada gairebé al final,en una pèrdua de pilota compromesa,el capità del Mataró se n'anava a porteria,i el nostre capità (i company a més a més de campus) li ha fet una falta que l'àrbitre ha xiulat sense deixar seguir jugada,acabant amb xut a gol.La falta sense barrera ha anat al sostre.Els darrers moments de partit,els dos equips han jugat de 5 sense moviment al marcador,a l'iggual que en tota la segona meitat.Nosaltres també hem gaudit de tres bones oportunitats amb jugades al segon pal,però sense resultat positiu.
El mateix resultat que a l'anada s'ha produit,a l'inrevés que llavors,a la primera part,i amb els mateixos moviments que llavors.La veritat és que ens ha sorprés que el Mataró jugués bastant més adelantat que a l'anada,fet que ens ha provocat un partit molt gris per la nostra part.Sense fluidesa,amb una mica de lentitut,no hi havia manera de trespassar de tres quarts de pista amb claretat.I per arrodonir-ho,el rival s'ha adelantat i a més ha tingut a prop el 0-2,que ha anat al pal.Però la sort ha anat sempre de la nostra banda,menys quan el Sergio ha hagut de ser substituit per un cop al front,amb un gran partit que estava fent.Molt destacable també la sortida del Juan,que sempre aconsegueix obrir el joc cap a les bandes.Seva la jugada que ha donat peu al gol de l'empat del Salva,gràcies al llançament d'una falta.S'ha tornat a adelantar el Mataró,encara que aquest cop l'alegria ha durat menys,ja que ràpidament el Bryan ha fet el segon,després que el porter li aturés el primer tir.