ANY NOU,NOVA VICTORIA

BOSCO ROCAFORT - ACCIO SANT MARTI 3-9
El Juan trenca la llauna i un pòquer del Bryan

De fet
,el resultat,que sembla contundent,en realitat no s'ha produït fins mitjada la segona part.Fins llavors,la cosa no estava clara,i més tenint en compte que el Bosco s'ha avançat 2-0,gràcies a una jugada colectiva i a un penalty.A més a més es colocava molt bé a la pista i ens presionava,sense que els nostr@s jugador@s trobessin la fórmula per trencar la teranyina a mitja pista,tot i tenir un parell o tres de bones oportunitats que se'n anaven fora pels péls.Un temps mort per la nostra banda i la cremada final de torrons i llaminadures han començat a fer efecte.Un obús de la Marina,només l'ha pogut rebutjar el porter,i el Juan,ben situat l'ha enviada a l'esqüadra.I l'Alejandro,que ja n'havia tingut una clara,a la segona no ha fallat i en una contra ha posat l'empat de la primera part.
A la segona part,molta més movilitat dels nostres jugadors i una forta i continuada pressió de la sortida de pilota del rival han donat els fruits.Una jugada colectiva culminada pel Jaume i 4 gols seguits del Bryan han trencat tota reacció possible del rival.Una segona part, a més,que s'ha vist acompanyada de bones jugades per part de tots els jugadors,amb bastantes oportunitats,destacant el gol de l'Eduard en un teva-meva amb el Jaume,aconseguint aquest el darrer gol del matx.
La setmana que bé,partit d'emocions fortes;nois,a treballar durant la setmana!!!

3-9 min. 19 Jaume
D'altra banda,ens congratulem també,ja que el nostre INFANTIL B ha sumat 3 punts molt importants a la pista del Penya Esplugues,i continuen la seva escalada a la classificació.MOLT BE NOIS!!!!