UN MOLT BON EQUIP PASSA PEL BON PASTOR

ACCIO SANT MARTI - LES CORTS UBAE 2-4
Ens va faltar una mica de punteria a la primera part
Baixes: Juanito (procés gripal),encara que va jugar una estona;ànims Juan,un gran detall el voler jugar tot i estar malalt;i Carlota (genoll)

Si considerem que davant teniem un equip dels que lluiten pel títol,que a més a més,venia de guanyar el Torneig de Lugo,i que presentava uns números defensius espectaculars,el resultat el podem considerar acceptable i dins tota llògica.
Si a sobre que defensivament es un equip molt fort,les tres primeres ocasions són de la nostra banda,i es fallen per poc o per un poste,això és donar massa ventatja a un equip molt competitiu i molt ben compensat,farcit de Campions d'Espanya,tan de clubs,com de seleccions.
La primera oportunitat clara de que van gaudir,va anar a dins,una molt bona jugada amb finalització al segon pal.Això no va desanimar els nostres,que van seguir plantant cara,amb poca sort,ja que ens sometien a una forta pressió que no ens deixava sortir de darrere.Una jugada de qualitat va posar el 0-2 amb que es va arribar al descans.
El començament de la segona part va ser elèctric.Vàrem marcar de seguida en una jugada individual de l'Alejandro,i de seguida,sacada de centre i jugada al segon pal,i gerro d'aigua freda,gol de l'oponent.El partit va ser,en aquesta segona part,un anar constant de porteria a porteria,amb bones oportunitats per les dues bandes.Un altre pal nostre i un penal que va aturar el porter Miquel,ens van impedir apropar-nos al marcador,mentre el rival,cada cop jugava amb més comoditat,producte d'això arribava l'1-4.Tot i això l'actitud dels jugadors no va afluixar,i encara que tard,es va eixugar la diferència,en jugar de 5,gràcies a l'Eduard.Gairebé no hi va haver temps per res més.
S'ha de destacar l'actitud de tots els jugadors,que van estar lluitant fins que gairebé les forces minvaven,però davant d'un gran equip,no ha estat suficient.