diumenge, 30 de gener del 2011

PRIMER PARTIT AMB LA PORTERIA A ZERO

RAPID STA COLOMA - ACCIO SANT MARTI 0-2
El Rapid es topa amb els nostres porters

L'exhibició del Jordi i l'Arnau va anar acompanyada d'una jugada clau a la primera meitat amb el Juan de protagonista: a les acaballes de la primera meitat,en la única ocasió que els jugadors del Rapid havien superat el Jordi,va apareixer el Juan,després d'una inmensa cavalcada per recuperar la posició,i va salvar miraculosament la pilota que ja estava a punt d'entrar.
Aquesta jugada,que ens va permetre arribar al descans amb 0-0,va ser la clau,i així ho van veure la nostra afició i els nostr@s nan@s,que de seguida van anar a fer pinya al costat d'ell,reconeixent-li aquest mèrit.Avans,l'àrbitre ens havia anul.lat un gol per falta prèvia dubtosa al porter,que ens hagués posat per davant,en una primera meitat,on els jugadors del Rapid van tenir sempre el control del partit,amb un joc fluit i ràpid,continuament buscant les esquenes i aconseguint-ho,però trobant-se amb un espectacular Jordi,que desfeia tots els atacs,tant a l'àrea,com fora d'ella quan tenia que sortir a desfer les contres.En aquesta primera meitat,poc bagatge ofensiu per part nostra: tan sols un parell o tres d'oportunitats clares(una clara de l'Alejandro en un mà a mà amb el porter),tret del gol anulat,enfrascats com estaven els jugadors en intentar aturar l'intens moviment de pilota a que sometien els jugadors del Rapid.
A la segona meitat,la qüestió ja es va igualar.Les forces de l'oponent començaven a minvar,i els nostres físicament estaven més ferms i taponaven millor les arribades del contrari.La sort va estar de la nostra part en una jugada al segon pal del Rapid,en que van superar per únic cop l'Arnau,però el davanter va errar gairebé a porta buida.Moments en que el quintet format per la Marina,Carlota,el Salva,el Xavi i el Sergio,van fer una tasca defensiva molt important,no exenta d'atacs on s'ensumava també el nostre gol. Aquest no va arribar,però fins a 6 minuts del final,en una jugada de força entre el Sergio i el Bryan,en que el capità va afussellar la porteria colomenca.A partir d'aquí,cada atac nostre,sobre tot,entre l'Edu i el Jaume ja era un perill constant per la porteria rapitenca.A la desesperada,van intentar jugar de 5,però la solidesa defensiva dels "menuts" feia inviable aquesta opció,i fins i tot,va apareixer a poc del final el "ratolí" Jaume,caçant una bola perduda i allotjant-la manssament a la porteria del Rapid,tancant definitivament un partit que,globalment,va èsser molt emocionant.
Amb aquest resultat,atrapem momentàniament el Montcada a la 4a plaça,a l'espera del partit endarerrit entre ells i el Rapid,a la Bastida aquest dimarts.
D'altra banda,la setmana vinent,jornada de descans,el nostre equip participarà en un quadrangular amb motiu de la jornada solidària de "El futsal es mou",a l'Hospitalet,enfrontant-se a una selecció d'Hospitalet,el CUFS Lloret (Girona) i el Nàstic de Tarragona.