7-9 PARTIT EMOCIONANT FINS AL FINAL

ACCIO SANT MARTI - F.S. RAPID SANTA COLOMA 7-9
Pòquer de gols del Jaume en un partit moltes alternatives

Baixes: JUAN ,amb un esquinç de turmell,que ha estat animant als seus companys des de la banqueta,i al que desitjem que ben aviat torni a estar gaudint de la pilota.ANIMS JUANITO!!!

Bé,el partit ha començat amb molt de respecte per part dels dos equips,que s'han tantejat durant una bona estona,fins que el Rapid,amb una jugada de fortuna s'ha avançat al marcador.Ràpidament s'ha restablert l'equilibri en el marcador en una acció entre l'Eduard i el Sergio.A partir d'aquí,el partit ha entrat en una fase boja,amb bastantes facilitats defensives per part dels dos equips.El Rapid,per dos cops ha tornat a marcar ràpidament,i dues jugades assajades entre la Carlota i el Jaume han tornat a equilibrar el marcador.Avans d'acabar la primera meitat,dos gols més del Jaume,completant el seu pòquer de gols,i entre mig un del Ràpid.
A la segona meitat,hem sortit una mica tous,reculant cada cop més,i els jugadors del Ràpid ho han aprofitat per anar-nos tancant al darrere cada cop més.Cedint la iniciativa en el joc hem rebut 4 gols en 9 minuts sense que semblès que els noi@s no reaccionaven.Fins i tot,hem tingut a favor un clar penal,ben aturat pel porter del Ràpid.A 4 minuts,amb 5-8,comencem a jugar de 5,retallant la diferència amb un gol del Xavi i un altre de l'Alejandro a passada de l'Arnau,i tenint bastantes opcions més d'empatar,fins que en una pèrdua de posessió,a 5 segons del final,el Ràpid tanca el partit amb un gol amb molta classe.
ANIMS NOIS!!! Amb actitut i empenta,aquests partits igualats els aixecareu.
Destacar també el "caxondeo" i bon rotllo que hi ha hagut a la grada.