dissabte, 30 d’octubre del 2010

VICTORIA SOLVENT

ACCIO SANT MARTI - F.S. VILASSAR DE MAR 8-3

S'estrenen el Juan i la Carlota

Precisament el Juan ha estat el que ha obert el marcador en aprofitar una entrada seva per la banda,quan els dos equips ja s'havien tantejat durant una bona estona i els del Maresme ja s'havien apropat amb perill a la porteria del Jordi.De seguida el Bryan ha ampliat el marcador amb un xut que el porter no ha pogut aturar.

Una contra ha servit perquè Vilassar reduis distàncies,i durant una bona estona el partit ha estat un xic trencat,fins que un "teva-meva" entre el Jaume i el Sergio l'ha convertit aquest darrer en el 3-1.Quasi seguidament el Bryan feia amb un potent xut el 4-1,amb el que s'ha arribat al descans.

A la segona part,la "mini-pàjara" de sortida habitual ha fet de les seves,el Vilassar ha marcat,i seguidament dues aturades de l'Arnau han preludiat el golàs en jugada individual de l'Eduard.

Partit ja gairebé tancat,perquè cada arrivada donava sensació de perill,havent tingut al menys 4 pals en tot el partit i alguna oportunitat més,producte del joc que s'estava desenvolupant,amb constants rotacions de tots els jugadors.

El Jaume ha marcat en una falta amb jugada assajada,on el Xavi ha "llegit" a la perfecció la trajectoria de la bola deixant el passadís lliure amb un bon bloqueig.

La Carlota s'ha estrenat amb un gol de pívot a passada del Sergio,en uns moment en que la Marina i el Bryan han estat provant de jugar per les ales,i també el Xavi i el Salva s'ajudaven en les tasques de tanca.La sort no ha somrigut avui a l'Alejandro,que ha tingut molt bones opcions,alguna al pal,i altres aturades pel porter.El premi del gol és l'unic que li ha faltat.El darrer gol,el millor: una "delicatessen" del Jaume ha habilitat el Bryan perquè tanqués el seu "hat-trick" particular.