PRIMERS TRES PUNTS A CASA

ACCIO SANT MARTI - MANLLEU UNIO ESPORTIVA 11-3
Tot i el resultat, el Jordi i l'Arnau van tenir feina

Baixes: JUAN,ja queda poc,ànim.

Després de l'emocionant partit de la setmana anterior,els nan@s volien asegurar els tres primers punts a casa,i així va ser,tot i que el rival,va estar al principi ben fort defensivament i no ens deixava entrar amb claretat a l'àrea.
Va ser el Sergio,culminant una bona jugada d'equip el que va obrir la llauna de seguida,encara que el Manlleu va empatar en una desafortunada jugada nostra 3 minuts més tard.L'Alejandro va fer un doblet gairebé seguit,un dels gols en una esplèndida jugada individual,i de seguida va marcar l'Eduard,en un rebot en jugada a l'interior de l'àrea.Un doblet del Bryan va obrir una escletxa de 6-1 a la mitja part.Cal dir,que,malgrat el resultat,el porter del Manlleu va estar molt encertat i va treure al menys 4 oportunitats clares que es veien ja a dins,i el Jordi va tenir més feina de la desitjada,desbaratant vàries oportunitats del Manlleu.
La segona part va començar amb un gol del Manlleu,en una jugada enrevesada a la nostra àrea.Es va cedir la iniciativa al joc al rival,i en aquest tram del partit,l'Arnau també va desbaratar vàries oportunitats del rival,fins que van arribar quasi seguits els gols del Jaume,a passada del Bryan,i d'aquest a passada del Sergio,que li va donar tot fet.Un tercer gol de l'Alejandro gairebé tancava el partit,encara que va haver-hi temps perqué el Manlleu retallés distàncies,el Jaume,a passada de la Carlota fes el seu segon gol,i l'Eduard tanqués el marcador definitivament.La Marina va tenir el dotzé però entre el porter i el tanca rival li van treure aquest honor.
Vinga nan@s,la semana següent,visitem la pista d'un dels candidats al títol,Marfil Sta Coloma,paraules majors!!!

11-3 min. 17 Eduard

D'altra banda,l'INFANTIL B s'ha impossat en el seu partit contra l'A.E. BARCELONETA per 7-1,aconseguint la primera victòria a casa,en un partit molt ben jugat pels nostres nois.