diumenge, 3 d’octubre del 2010

CAUEN DE LA NOSTRA BANDA ELS TRES PRIMERS PUNTS

Pòquer de gols de l'Eduard i un hat-trick de l'Alejandro
Baixes: Marina
Per començar la Lliga,hem tingut un bon plat combinat,on hi hagut de gairebé tot.Partit obert des d'el primer minut amb una combinació entre el Xavi i l'Alejandro que acaba al fons de la porteria contraria.
Tractant-se del primer partit,els dos equips han actuat amb respecte defensiu,fins que el Bryan ha caçat una bola fora de l'àrea i l'ha ajustat al pal.
Els nanos han seguit trençant jugades de molta velocitat fins que el Jaume i l'Eduard n'han fet una de les seves i han col.locat el 0-3.
Una doble targeta groga seguida a la Carlota,en tasques defensives, ha significat jugar en inferioritat durant 2 minuts en que Cet 10,a falta d'uns 30 segons ha aconseguit el seu gol a la primera meitat.De seguida,l'Alejandro,un altre cop a passada del Xavi,ha tornat a restablir la diferència amb la que s'ha arribat al descans.
Només iniciada la segona part,dues jugades meravellosses amb l'Eduard i el Jaume de protagonistes i un gran xut del Sergio han acabat amb la resistència del Cet10,tot i que a partir d'aquest moment han apretat de valent i han aconseguit reduïr distàncies amb dos gols quasi seguits.
Tres gols quasi seguits de l'Eduard,Jaume i Alejandro a pase del Juan,han propiciat una bona dosi de tranquilitat en el darrer tram del matx,en el que aprofitant per assajar coses noves,s'han turnat de tanca el Salva i el Xavi.
Cet 10 ha provat de jugar de 5 per eixugar la diferència de gols,però el marcador no s'ha mogut més.
Anims noi@s,bon partit,hi han coses a corregir,però heu debutat amb nota....